Det ska vara roligt att spela tennis

Jag har själv spelat tennis sedan barnsben och vet hur viktigt det är med glädje för att ta till sig nya kunskaper. Detta gäller faktiskt oavsett ålder!

Med mig som tränare hjälper jag 
dig att utveckla din tennisteknik maximalt, genom att anpassa 
träningen till just din nivå, för 
att sedan metodiskt ta dig framåt. 
Ditt tennisspel kommer snabbt att förbättras, du kommer att utvecklas som spelare. Mitt mål är att alla ska känna hur roligt tennis verkligen är!
Rahim, tennispro

Barn och ungdomar
Varje vecka undervisar jag ca 60 barn, både individuellt och i olika grupper. Barn behöver både glädje och rätt träning för att lära sig spela tennis. Min filosofi är att låta barnen utvecklas i sin egen takt men med hjälp och styrning från mig. På så vis uppnår vi maximalt resultat utan att ta bort den naturliga glädjen att idrotta, leka och röra på sig som alla barn besitter.

Vuxna
Genom att anpassa träningen till just din nivå hjälper jag dig att utvecklas som tennisspelare. Jag hittar de små förändringarna som ibland kan krävas för att komma vidare till nästa nivå och steg för steg flyttar vi sedan tillsammans fram positionerna. Oavsett om du är nybörjare och behöver lära dig grundslagen från scratch eller om du vill korrigera din serve, kan jag hjälpa dig.

Kunder
Mina elever är mina kunder och bra kundrelationer är viktiga. För mig innebär detta ömsesidig respekt, informationsutbyte och god framförhållning För dessa egenskaper har jag under åren fått mycket uppskattning.

Tennis som yrke i tredje generationen

Jag strävar efter att ständigt utvecklas i min tränarroll. Under åren har jag coachat och tränat spelare på alla nivåer. Bland annat har jag bidragit med kunskap och utveckling till flera framgångsrika juniorer i KLTK däribland Helene Hamberger och Johanna Ingnäs, rankade etta och tvåa i Sverige samt Aftab Baig.

Jag arbetar som tennistränare för både barn och vuxna. Jag har spelat tennis sedan barnsben och tillhör den tredje generationen i min släkt som har tennis som yrke. Jag har varit 20 år på KLTK, jobbat i England, Dubai och Indien. Sedan 4 år är jag på Tennisstadion.

Sedan 15 år tillbaka är jag egenföretagare och innehavare av firman Rahim Tennis Pro. Mitt arbete har under dessa år inneburit ansvarstagande och mycket roligt både på och av banan. Idag tränar jag ca 60 juniorer och 100 seniorer varje vecka.

Med mig som tränare hjälper jag dig att utveckla din tennis teknik maximalt genom att anpassa träningen till just din nivå för att sen metodiskt ta dig framåt. Ditt tennisspel kommer snabbt att förbättras, du kommer att utvecklas som spelare och känna att tennisen är kul!

Mitt mål är att alla ska känna hur roligt tennis verkligen är!

Rahim Khan, tennistränare

Rahims filosofi
Rahims filosofi
Mitt mål är att alla ska känna hur roligt tennis verkligen är!
Mitt mål är att alla ska känna hur roligt tennis verkligen är!
Rahims filosofi
Rahims filosofi
Rahims filosofi
Rahims filosofi