Jag anpassar träningen till varje elev

Genom att anpassa träningen till just din nivå hjälper jag dig att utvecklas som tennisspelare. Jag hittar de små förändringarna som ibland kan krävas för att komma vidare till nästa nivå och steg för steg flyttar vi sedan tillsammans fram positionerna. Oavsett om du är nybörjare och behöver lära dig grundslagen från scratch eller om du vill korrigera din serve, kan jag hjälpa dig.

Tennisträning – i grupp på bana med tränare 
Här utvecklas slagteknik, rörelsemönster, säkerhet och spelidé. I likhet med andra idrotter mäts den egna spelstyrkan i tävlingar. Tävlingsspelet är en naturlig del i tennisutövandet. En match utvecklar dessutom i regel en spelares tennis betydligt mer än en enskild träningstimme. Vi rekommenderar att du kompletterar den schemalagda träningen med egen träning. För spelare som har höga mål med sin tennis är det en nödvändighet.

Frånvaro meddelas till tränare via telefon eller sms på telefon 070 333 01 03.
Tränarna har 50 minuters lektionstid med samtliga grupper.

Allmänna bestämmelser Norra Djurgårdens Tennisskola kursverksamhet: Alla terminer i  kursverksamhet, d v s Minitennis, Start tennis, Junior tennis, Matchtennis och Vuxenträning är löpande. Det betyder att man är automatisk anmäld till nästkommande termin. Skriftlig uppsägning ska göras om man inte har för avsikt att fortsätta.

Tennisträning för vuxna

nt-blider16